Mäntsälän vihreä portti tarjoaa maaseudun luksusta

Kun haluat suurentaa kartan, klikkaa ensin kuvaa ja sen jälkeen oikeaan yläkulmaan ilmestyvää komentonäppäintä.

Mäntsälän viherkeidas sijaitsee Jokelanseudulla, vain 42 kilometrin päässä Helsingistä. Avaria peltoja reunustaa metsäinen maisema. Täällä henki kulkee, mieli virkistyy, sielu lepää.

Jokelanseudun kyläyhteisöön rakennettavat pihakylä ja ryhmäpuutarha tarjoavat maaseudun luksusta parhaimmillaan: avaruutta, kauneutta, puhtautta – sekä modernin teknologian hyödyt.

Molemmissa hankkeissa hyödynnetään uutta ajattelua, rakennusmenetelmiä ja tietotekniikkaa tavalla, joka kunnioittaa suomalaista kyläperinnettä, synnyttää esteettisen kokonaisuuden ja tarjoaa mahdollisuuden toimia virtuaalisesti nykypäivän vaatimusten mukaisesti.

Omavaraisuus parantaa elämänlaatua

Haluaisitko nauttia hyvästä arjesta, harrastaa porukalla, popsia luomuherkkuja sadonkorjuun aikaan? Mäntsälän viherkeidas tarjoaa erinomaisen ratkaisun uudenlaisesta asumisesta ja tietoisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Viherkeidas avaa samalla keskustelun kansalaisten, työn ja ympäristön tulevaisuudesta. Miten tahdomme elää, asua ja työskennellä? Miten huolehdimme läheisistämme? Millaista ruokaa haluamme syödä? Miten huolehdimme luonnosta?

Maaseudulla asukkailla on valta omasta ekologisuudestaan ja pienilläkin valinnoilla on merkitystä. Luontokokemukset ja palstaviljelyn tuoma omavaraisuus parantavat sinun ja perheesi elämänlaatua.