Viherkeidas liittää perinteet ja modernin teknologian

Yhä useampi meistä kaipaa luonnonläheisempää, täydempää elämää. Arkea, joka antaa elämyksiä ja tunteen oman elämän hallinnasta.

Mäntsälän viherkeidas on hyvinvoinnistaan, perheestään ja luonnosta huolehtivan valinta. Sieltä löydät kodin, työn ja sukupolvet luontevasti yhdistävän uuden ajan asunnon. Sieltä löydät myös avaran puutarhaviljelypalstan, jossa voit toteuttaa villeimmätkin kukkaunelmasi tai kasvattaa herkullisen sadon.

Kaikki ratkaisut tehdään luontoa ja maisemaa kunnioittaen

Mäntsälän viherkeidas on vastaisku maaseudun kuihtumiselle. Viherkeitaan visionäärit, Jokelanseudulla syntyneet ja varttuneet Aki Riihimaa ja Kari Marttinen haluavat luoda parempaa tulevaisuutta, kunnostaa elinympäristöä ekologisesti kestävällä tavalla ja vahvistaa yhteisöllisyyttä.

Pihakylä, ryhmäpuutarha ja Ohkolanjoen ennallistaminen ovat itsenäisiä, erillisiä hankkeita, mutta yhdessä ne mahdollistavat tehokkaan organisoinnin ja sen, että rakentaminen on edullista ja ympäristöystävällistä, koska kohteissa voidaan käyttää samoja urakoitsijoita sekä hyödyntää lähialueiden ammattilaisten osaamista.

Pihakylän yhteyteen perustetaan myöhemmin lähituotteisiin erikoistunut kyläkauppa sekä tulevaisuuden tarpeisiin vastaava huoltamo sähkötankkausmahdollisuuksineen.