Suvikedon palstat ovat viherpeukaloiden unelma

Takuulla luomua, takuulla puhdasta! Miten mahtavaa onkaan syödä ruokaa, jonka on itse viljellyt ja tehnyt. Puutarhapalstan antimilla voit herkutella läpi vuoden ja parantaa huomattavasti omaa ja perheesi terveystasoa. Ei ihme, että viljelypalstojen ja kaupunkiviljelyn kysyntä nousee koko ajan.

Suvikedon ryhmäpuutarhassa sinullekin kasvaa viherpeukalo, jonka avulla tuotat maukasta lähiruokaa. Tarjolla on eri kokoisia palstoja, joista pienimmät ovat kooltaan 350 m² ja suurimmat 600 m². Niihin mahtuu niin koristekasveja, vihanneksia ja yrttejä kuin marjapensaita ja omenapuitakin.

Tervetuloa ryhmäpuutarhayhdistyksen jäseneksi!

Jokiniityn alueelle rakennettava ryhmäpuutarha nousee kauniiseen, loivasti kumpuilevaan maastoon. Eteläreunassa virtaa Ohkolanjoki, josta saadaan kasteluvesi. Palstojen välisiä kävelykujia reunustavat haavat, männyt ja koivut. Alue rajautuu pohjoisosiltaan puroon.

Ryhmäpuutarhapalstan hankkiminen on yksinkertaista. Ensin sinun tulee ilmoittautua ryhmäpuutarhayhdistyksen jäseneksi ja maksaa ennakkomaksu. Sen jälkeen voit valita palstan ja ryhtyä suunnittelemaan tulevaisuuttasi kesäparatiisin asukkaana. Älä päästä tilaisuuttasi ohi!